Vejle Autoglas & Anti-Rust Center logo

Online bookingRustbeskyttelse

Er din bil rustbeskyttet?

Hos Vejle Autoglas & Anti-Rust Center rustbeskytter vi biler på en forsvarlig og professionel facon. Vi tilbyder dokumentation af vores arbejde, således kunden kan følge med i processen og vide sig sikker på, ikke kun hvordan arbejdet er udført, men også at det er udført forsvarligt og sikkert.

I de senere år har der hersket megen snyd og fusk forbundet med rustbeskyttelse af biler i vores branche. Vi har derfor besluttet at dokumentere vores arbejde, så vores kunder altid føler sig trygge og sikre, når de bruger os som bilspecialist.

Vi har det, der skal til for, at din bil får den bedste behandling! Mange års erfaring, viden samt kendskab og forståelse for de bedste produkter på markedet er med til at sikre vores arbejdes kvalitet.

Hvorfor skal du rustbeskytte din bil?

Høj luftfugtighed samt temperaturer mellem 10 og 18 grader meget af året skaber ideelle betingelser for rust, og gør det danske klima til et af de mest rustfremmende i verden. Større mængder af fugt i bilens hulrum, udsætter den for rustangreb allerede inden for dens første leveår. Det kan vi dog heldigvis gøre noget ved.

Hver gang du investerer i en Dinitrol-behandling, giver du din bil de absolut bedste forudsætninger for at overleve i Danmarks relativt hårde klima. Herved forebygges der mod rustangreb, som på længere sigt vil have konsekvenser for dig og din bils sikkerhed. Rustbeskyttelse er derfor altid det sikre valg, når du ikke vil gå på kompromis med din bils levetid og/eller sikkerhed.

 

Fordele ved rustbeskyttelse

  • Hvis din bil er rustbeskyttet, er den mere værd når den skal sælges igen
  • Med en rustbeskyttet bil, har du færre udgifter til reparation
  • Rustbeskyttelse giver rent faktisk bedre lyddæmpning og isolering

 

Rustbeskyttelse – hvornår?

Hvornår din bil skal rustbeskyttes, kan siges meget enkelt – jo før jo bedre! Det er sjældent for sent at rustbeskytte en bil, men jo før man får arbejdet udført, jo bedre er det og jo længere holder bilen.

Har man netop købt en ny bil fra forhandleren, er det bare om at få bilen rustbehandlet allerede i forbindelse med leveringen fra forhandleren.

Er det en brugt bil der er tale om, bør man tage sin DINITROL mekaniker med på råd og herved finde et passende tidspunkt samt behandling af bilen.

Vil du vide mere om rustbeskyttelse, er du meget velkommen til at kontakte os – eventuelt komme forbi vores værksted på Finsensvej i Vejle.

 

Mangler du hjælp inden for:


Kontakt os

Vejle Autoglas & Anti-Rust Center
Niels Finsensvej 7A
DK-7100 Vejle
Telefon: 76 40 03 40
kontakt@dinitrolvejle.dk

Du finder os tæt ved E45 i Vejle.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 8:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
| Cookiepolitik
Top