Vejle Autoglas & Anti-Rust Center logo

Online bookingBehandlingsformer

Her kan de forskellige behandlingsformer ses.
Der gennemgås en række aspekter, der er generelle for alle behandlinger inden for rustbeskyttelse. Dernæst gennemgås de specifikke behandlinger.

 

Inderskærme

Bilen der skal Anti-Rust behandles bliver altid afmonteret for inderskærme.

 

Afskrabning & Sandblæsning

Efter undervognsvask tages der stilling til om det eventuelt er nødvendigt at afskrabe PVC belægning eller sandblæse dele af undervognen.

 

Vurdering af stand

Derefter vurderes bilens stand, og behov for behandling. Således vil du altid blive anbefalet anden behandling hvis bilen har et andet behov end det den er indskrevet til.

 

Tørring

Efter endt afvaskning tørres bilen i tørrekabine.

 

Hulrumsbehandling

Bilens hulrum i overvogn og undervogn behandles med tyndt rustbeskyttende produkt.

 

Enkelt/efterbehandling

Enkelt behandling af bilen benyttes på jævnligt behandlede biler som efterbehandling.

Bilens hulrum i overvogn og undervogn behandles med tyndt rustbeskyttende produkt. Herefter behandles hele undervognen med tyndt rustbeskyttende produkt, og skærmkasser og paneler behandles med et sejt slidlag.

 

Dobbelt behandling

Dobbelt behandling af bilen benyttes hovedsageligt på nye og nyere ubehandlede biler.

Bilens hulrum i overvogn og undervogn behandles med tyndt rustbeskyttende produkt. Herefter behandles hele undervognen først med tyndt rustbeskyttende produkt og dernæst med et sejt slidlag.

Dobbelt/ML Dobbelt / ML behandling af bilen benyttes hovedsageligt på ældre og til dels nyere behandlede biler med mild-kraftig overfladerust.

Bilens hulrum i overvogn og behandles med tyndt rustbeskyttende produkt. Herefter behandles hele undervognen først med tyndt / ML rustbeskyttende produkt og dernæst med et sejt slidlag.

 

Speciel behandling

Speciel behandling af bilen benyttes på nyere og ældre ikke vedligeholdte biler hvor rusten er begyndt at fremtræde i kanter og samlinger på bilen.

Bilens hulrum i overvogn og undervogn behandles to gange med tyndt rustbeskyttende produkt. Herefter behandles hele undervognen med et sejt slidlag.

 

Lokari inderskærme

Flere biler er ikke monteret med inderskærme fra fabrikken. Vejle autoglas & Anti-Rust Center kan montere originale Lokari inderskærme i forbindelse med behandling af bilen.

Kontakt os

Vejle Autoglas & Anti-Rust Center
Niels Finsensvej 7A
DK-7100 Vejle
Telefon: 76 40 03 40
kontakt@dinitrolvejle.dk

Du finder os tæt ved E45 i Vejle.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 8:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
| Cookiepolitik
Top