Vejle Autoglas & Anti-Rust Center logo

Online bookingUndervognsbehandling

Vi tager hånd om din undervogn

Her hos Vejle Autoglas & Anti-Rust Center er vi eksperter i biler, rust og rustbehandling. Vi ved hvorledes man bedst muligt sikrer en bils levetid, og kan være behjælpelige til, at du får mere glæde og brug af din bil.

Biler kan holde i mange år, såfremt de bliver behandlet ordentlig, hvilket indebærer, at man naturligvis ikke lader undervogn eller overvogn blive ædt op af rust. Rusten er bilens skrogs værste fjende, og har rusten først taget overhånd, kan den være svær at få bugt med – derfor siger vi altid: Jo før jo bedre, men sjældent for sent, når det kommer til rustbehandling samt undervognsbehandling.

Hvorfor skal bilen have en undervognsbehandling?

Med en undervognsbehandling beskytter du din bil mod det rigtig hårde vejr, samtidig med at du minimerer risikoen for fugt i mange af de elektroniske komponenter. Du vil derudover i mange år have gavn af en række andre ret betydelige fordele i forbindelse med undervognsbehandlingen. Du bør derfor altid nøje overveje at give din bil en undervognsbehandling - nogle gange også selvom den er helt ny. Det anbefales at få foretaget en rustbehandling ca. hvert 3. år, men det kommer naturligvis også an på bilens stand og brug. 

4 facts om undervognsbehandling

  • En undervognsbehandling forlænger bilens levetid og den vil være mere værd, når den skal sælges igen
  • En undervognsbehandling medvirker ofte til en væsentlig reduktion af omkostningerne ved periodesyn
  • Karosseriet bevarer sin styrke og dermed din og bilens sikkerhed
  • Din bil holder længere med en ordentlig undervognsbehandling

 

Undervognsbehandling – sikkert og billigt

En undervognsbehandling hos os indebærer, at vi gennemgår bilens undervogn, og konstaterer dens stand, og hvorvidt der er andre reparationer vi vil anbefale til kunden. Undervognen behandles i de fleste tilfælde med et tyndt rustbeskyttende lag, samt et sejt slidlag.

Er rusten fremtrædende, eksempelvis ved ældre ikke-vedligeholdte biler, da behandles undervognen med 2 gange rustbeskyttende lag, efterfulgt af en behandling med et sejt slidlag.

Efter aftale med kunden monterer vi eventuelt inderskærme i forbindelse med undervognsbehandlingen.

Udover undervognsbehandling har vi også stor erfaring med:


Kontakt os

Vejle Autoglas & Anti-Rust Center
Niels Finsensvej 7A
DK-7100 Vejle
Telefon: 76 40 03 40
kontakt@dinitrolvejle.dk

Du finder os tæt ved E45 i Vejle.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 8:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
| Cookiepolitik
Top