Vejle Autoglas & Anti-Rust Center logo

Online bookingStenslag

Reparation af stenslag

Der er ingen grund til panik, hvis en sten rammer din autorude og efterlader et lille hul eller revne – regningen bliver ikke dyr, og problemet er hurtigt løst her hos Vejle Autoglas og Antirustcenter.

Vi har mere end 25 års erfaring med reparationer af stenslag samt udskiftning af autoruder, og kan den dag i dag stolt kalde os for specialister. Vi sætter en ære i vores arbejde og vi er kun interesserede i glade og tilfredse kunder.

Kom forbi vores anti-rustcenter i Vejle med din bil og vi fikser problemet!

Stenslag – jo før jo bedre

Jo før du reparerer din defekte autorude jo bedre. Sådan er det med meget her i livet og altså også med autoruder. Jo før du får gjort noget ved problemet, jo bedre er det for alle parter.

En defekt autorude er meget mere skrøbelig end en intakt rude og derfor også mere usikker og farlig at køre rundt med. Imens revnen eller hullet stadig er småt, kan det repareres, uden en udskiftning er nødvendig. Såfremt en udskiftning kommer på tale, ordner vi ligeledes dette her på værkstedet.

Vi forsøger altid at reparere et stensalg frem for at skifte ruden, men i nogle tilfælde er det dog nødvendigt med en udskiftning.

Stenslag er blot én af vores ekspertiser. Vi hjælper også med følgende:


Kontakt os

Vejle Autoglas & Anti-Rust Center
Niels Finsensvej 7A
DK-7100 Vejle
Telefon: 76 40 03 40
kontakt@dinitrolvejle.dk

Du finder os tæt ved E45 i Vejle.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 8:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
| Cookiepolitik
Top