Vejle Autoglas & Anti-Rust Center logo

Online bookingSolfilm

Solfilm der beskytter

Den form for solfilm, som vi forhandler hos Dinitrol i Vejle, er af den bedste kvalitet. Solfilmen ligger en beskyttende hinde på bilens vinduer og beskytter herved for solens skadelige og hårde UV-stråler. Børn, kæledyr og passagerer i almindelighed kan trygt og behageligt sidde i bilen uden at blive generet af skarpe solstråler.

Således er det ikke noget problem hvis jeres barn falder i søvn op af ruden, solfilmen afskærmer så barnet ikke kan blive solskoldet eller overophedet. Foruden beskyttelse af mennesker, giver solfilmen også beskyttelse af bilens interiør. Sæder, læder og plastic kan blive falmet af stærk sol, men med solfilmen sker det ikke, og bilens indre holder sig flot og nyt i længere tid.

Carstyling med solfilm

Foruden de praktiske egenskaber ved solfilmen, giver den også et æstetisk flot udtryk på en bil. Den film som vi forhandler er ekstra slidstærk og holder sig blank i mange mange år, takket være en særlig antiridsebelægning. Foruden dette har filmen en patenteret farvedybde som holder sig flot i mange år. Solfilmen giver et flot blankt udtryk til dine bilruder.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores filmtyper, priser, montering etc. Du finder de nødvendige kontaktoplysninger her på hjemmesiden. Du er selvfølgelig også velkommen på vores adresse i Vejle.

Udover solfilm klarer vi ogå:


Solfilm i Vejle

Kontakt os

Vejle Autoglas & Anti-Rust Center
Niels Finsensvej 7A
DK-7100 Vejle
Telefon: 76 40 03 40
kontakt@dinitrolvejle.dk

Du finder os tæt ved E45 i Vejle.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 8:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
| Cookiepolitik
Top