Vejle Autoglas & Anti-Rust Center logo

Online bookingUndervognsbehandling

Vi tager hånd om din undervogn

Her hos Vejle Autoglas & Anti-Rust Center er vi eksperter i biler, rust og rustbehandling. Vi ved hvorledes man bedst muligt sikrer en bils levetid, og kan være behjælpelige til, at du får mere glæde og brug af din bil.

Biler kan holde i mange år, såfremt de bliver behandlet ordentlig, hvilket indebærer, at man naturligvis ikke lader undervogn eller overvogn blive ædt op af rust. Rusten er bilens skrog værste fjende, og har rusten først taget overhånd, kan den være svær at få bugt med – derfor siger vi altid: Jo før jo bedre, men sjældent for sent, når det kommer til rustbehandling samt undervognsbehandling.

Undervognsbehandling – sikkert og billigt

En undervognsbehandling hos os indebærer, at vi gennemgår bilens undervogn, og konstaterer dens stand, og hvorvidt der er andre reparationer vi vil anbefale til kunden. Undervognen behandles i de fleste tilfælde med et tyndt rustbeskyttende lag, samt et sejt slidlag.

Er rusten fremtrædende, eksempelvis ved ældre ikke-vedligeholdte biler, da behandles undervognen med 2 gange rustbeskyttende lag, efterfulgt af en behandling med et sejt slidlag.

Efter aftale med kunden monterer vi eventuelt inderskærme i forbindelse med undervognsbehandlingen.

Udover undervognsbehandling har vi også stor erfaring med:


Kontakt os

Vejle Autoglas & Anti-Rust Center
Niels Finsensvej 7A
DK-7100 Vejle
Telefon: 76 40 03 40
kontakt@dinitrolvejle.dk

Du finder os tæt ved E45 i Vejle.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 8:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top