Stenslag i autoruder og bilruder


Autoruder, Bilruder i Vejle

 

Er der kommet et stenslag i din autorude?

Fortvivl ikke! I langt de fleste tilfælde kan et stenslag repareres, uden en udskiftning af ruden bliver aktuel. Et stenslag behøver altså ikke være ensbetydende med dyre mekaniker regninger.

Her hos Vejle Autoglas % Anti-Rust Center reparerer vi stenslag til en ganske formidabel pris. Vi er eksperter på området, og reparerer stenslag på daglig basis. Du kommer forbi med din bil, vi ser på problemet og konstaterer hvorvidt det kan repareres, eller om en udskiftning er nødvendig – hvorvidt ruden skal udskiftes afhænger af, hvor stor revnen er. 

 

Jo hurtigere reperation af bilruder - jo bedre

Når der er stenslag i autoruder, bliver disse mere skrøbelige end intakte autoruder. Derfor er det yderst vigtigt, at man får repareret eventuelle stensalg eller andre fejl og revner i bilruder.

Det er farligt at køre rundt med en ikke intakt autorude, og du udsætter altså ikke kun dig selv men også andre mennesker for fare hvis du ikke reparerer de øgelagte bilruder. Vi opfordrer til, at du kontakter din lokale autorudereparatør så snart uheldet er ude, jo før du får problemet udbedret, jo bedre.

Vi tilbyder diverse former for reparationer samt udskiftninger af autoruder af alle slags biler her på værkstedet i Vejle.